Άλλη μία σημαντική δήλωση στήριξης της υποψήφιας προέδρου του ΣΕΓΑΣ Τασούλας Κελεσίδου που συνοδεύεται και με δήλωση υποψηφιότητας για το ΔΣ της ομοσπονδίας του στίβου, είναι αυτή της ακαδημαϊκού Φωτεινής Αραμπατζή, προέδρου του ΓΣ Σέρρες ’93, κορυφαίου περιφερειακού σωματείου στίβου της Ελλάδας.

Η Φωτεινή Αραμπατζή ως πρόεδρος του ΓΣ Σέρρες ’93 αλλά και ιδρυτικό μέλος της Κίνησης για την «Αναγέννηση» του κλασικού αθλητισμού, προχώρησε σήμερα στην παρακάτω δήλωση:

«Με συνεχή και άοκνη προσπάθεια για τη βελτίωση του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας και με το βάρος της ευθύνης που έχω ως προέδρος του Γυμναστικού Συλλόγου ‘Σέρρες ‘93’, ενός πρότυπου και πρωτοπόρου αθλητικού σωματείου στίβου, χαιρετίζω την υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ, αποδέχομαι το κάλεσμά της και συστρατεύομαι κι εγώ στην προσπάθεια της «Αναγέννησης» για να δημιουργήσουμε.

Ως αθλήτρια αρχικά, αλλά και ως διοικητικό στέλεχος μετέπειτα και τώρα ως πανεπιστημιακός δάσκαλος, γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες που θα υπάρξουν για να οδηγήσουμε τον στίβο μας σε ένα ανώτερο επιστημονικό επίπεδο, αλλά το οφείλουμε στα παιδιά μας.

Σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ με την κίνηση της ‘Αναγέννησης’ με τη δέσμευση πως αν με τιμήσουν τα σωματεία με την ψήφο τους, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου για ένα στίβο με αγάπη και ενότητα.

Ως πρόεδρος του ΓΣ Σέρρες ‘ 93 καλώ κι εγώ όλα τα σωματεία να συμπορευθούν σε αυτήν την προσπάθεια, να γίνουμε μία ομάδα για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού και να δημιουργήσουμε τον στίβο που ονειρευόμαστε όλοι εμείς. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις, γιατί όλοι μαζί μπορούμε!»

Φωτεινή Αραμπατζή

Πρόεδρος ΓΣ Σέρρες ‘93

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Φωτεινή Αραμπατζή, είναι μία από τις πρωτοπόρες γυναίκες στην Ελλάδα που έχουν εξελιχθεί και ξεχωρίσει στο αθλητικό διοικητικό στερέωμα, έχει μία αξιοζήλευτη και ολοκληρωμένη πορεία στον χώρο του κλασικού αθλητισμού και αναμφίβολα αποτελεί πρότυπο.

Αθλήτρια, προπονήτρια, κριτής, διοικητικό στέλεχος, πρόεδρος σωματείου, ακαδημαϊκός με μεταπτυχιακό δίπλωμα από την κορυφαία ανωτάτη σχολή αθλητισμού της Κολωνίας, αναπλ.πρόεδρος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών.

Όλα αυτά είναι η Φωτεινή Αραμπατζή όπως φαίνεται και στο βιογραφικό που ακολουθεί:

Αθλητική Δραστηριότητα

1982: 3η πανελλήνια νίκη στα 400μ. σχολικού πρωταθλήματος

1985: 4η πανελλήνια νίκη στα 200μ. εθνικού πρωταθλήματος

1986: 3η νίκη στο διεθνές μίτιγκ Βενιζέλεια στα 400μ.

1987: 4η πανελλήνια νίκη στα 200μ. εθνικού πρωταθλήματος

1987-2019: Επίσημος κριτής αγώνων κλασικού αθλητισμού

1990-1991: Προπονήτρια κλασικού αθλητισμού στον Ο.Φ.Κ.Α. Σερρών

1993-2000: Προπονήτρια κλασικού αθλητισμού Γ.Σ. Σέρρες ’93

2004-2005: Πρόεδρος κριτών κλασικού αθλητισμού Σερρών (Σ.Ε.Κ.Α.Σ.)

Διοικητικό Έργο

1993: Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου κλασικού αθλητισμού Γ.Σ. Σέρρες ’93

2003-2006: Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Σερρών (συμπολίτευση), Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σερρών, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Grand Prix Στίβου

2007-2020: Μέλος ΔΕΠ του ΤΕΦΑΑ Σερρών

2016-2020: Πρόεδρος του ΓΣ Σέρρες ’93, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ Σερρών

2020-: Αναπληρώτρια Πρόεδρος ΤΕΦΑΑ Σερρών