Η ίδια αδιόρθωτη και άμυαλη συμπεριφορά της απερχόμενης ομάδας του ΣΕΓΑΣ, που μέσα στην απελπισία της και παρά τις απανωτές διαψεύσεις που έχουν υποστεί το τελευταίο οκτάμηνο όλα τα αφηγήματά τους, εμμένουν να υποτιμούν τη νοημοσύνη όλων μας και να παραμένουν αρνητές στην εφαρμογή των νόμων.

Στην απόγνωση τους μπροστά στην εκλογική τους συντριβή, διακινούν σενάρια απίθανης φαιδρότητας ζητώντας ως ελεημοσύνη, ανυπόγραφες υποστηρίξεις σε κείμενα που αν μη τι άλλο προσβάλλουν την νοημοσύνη των αντιπροσώπων (παρουσιάζοντας τους ως ανίκανους να αντιληφθούν δια της απλής ανάγνωσης την ΚΥΑ που περιγράφει την εκλογική διαδικασία και ως ανίκανους να συμμετάσχουν σε μια απλή ηλεκτρονική ψηφοφορία).

Αφού κατακρεμνίστηκαν τα όνειρα μιας αιφνιδιαστικής και πραξικοπηματικής διενέργειας εκλογών δύο φορές μάλιστα (Νοέμβριος και Δεκέμβριος του 2020) και αφού αναγκάστηκε να εξευτελιστεί ακυρώνοντας δις, τις ίδιες τις αποφάσεις της, επαναλαμβάνει τον κακό της εαυτό. Δεν ανακοινώνει την αναγκαία τριμελή εφορευτική επιτροπή, όπως ο νόμος ορίζει, ως το μόνο αρμόδιο όργανο που θα διεξάγει την ηλεκτρονική ψηφοφορία των εκλογών (εκτός και αν θέλουν να ‘’στήσουν’’ κάλπικες εκλογές εν μέσω lock down σε όλη την χώρα, αντιγράφοντας τις εκλογές φιάσκο της ΕΟΧΑ που ήδη διερευνά ο εισαγγελέας!)

Για να μην λέμε πολλά λόγια, οι εκλογές θα γίνουν ηλεκτρονικά λόγω της κατάστασης της πανδημίας που επικρατεί στην χώρα και όχι όπως κάποιοι φαντάζονται εν κρυπτώ και με περιφερόμενες κάλπες στα καλντερίμια της χώρας, και όλα αυτά θα γίνουν μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021. Ούτε μια μέρα αργότερα!!!

Εκτός αν κάποιοι ονειρεύονται νέες παρατάσεις του λάθρα βίου τους ως διοικήσεων που κάθονται ελέω υπουργικών αποφάσεων εδώ και ένα εξάμηνο!

Μόνο ως πρωταπριλιάτικο αστείο θα παραμείνει το σημερινό διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία της Συγγρού πέραν της 1ης Απριλίου…