Άλλη μία σημαντική προσθήκη στην ομάδα των υποστηρικτών της Τασούλας Κελεσίδου, του Κώστα Γκατσιούδη και της Κίνησης για την Αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού αποτελεί η δήλωση υποψηφιότητας του Χαράλαμπου Ανδρεάδη.

Ο Ανδρεάδης που είναι διακεκριμένος οικονομολόγος και πρώην διευθυντικό στέλεχος στον τραπεζικό τομέα, έχει πολυετή θητεία στον χώρο του στίβου κυρίως διοικητικά και κατεβαίνει υποψήφιος στο ΣΕΓΑΣ εκπροσωπώντας τον ΣΑΠΚ Νεάπολης.

Πρόκειται για τον 19ο υποψήφιο για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ που συστρατεύεται με την Τασούλα Κελεσίδου και την «Αναγέννηση». Θυμίζουμε τα ονόματα των έως τώρα υποψηφίων της Κελεσίδου:

Αλεξόπουλος Αλ., Ανδρεάδης Χ., Αραμπατζή Φ., Βασιλειάδης Ηλ., Βούρος Ι., Γκατσιούδης Κ., Δημότσιος Στ., Διαλυνάς Κ., Κουκοδήμος Κ., Λαμπράκης Γρ., Μαρσέλλου Μ., Μπόλλας Ι., Οικονόμου Β., Ουζούνη Κ., Παπαδιάς Χ., Παυλακάκης Αγγ., Ποδιώτης Ι., Ρετσινά Κ., Τσώνης Ν.

Και τους δύο υποψηφίους  για την εξελεγκτική επιτροπή: Λάμπρου Αντ. Και Σφακιανάκη Δ.

Ακολουθεί η δήλωση υποψηφιότητας του Χαράλαμπου Ανδρεάδη:

«Δεν θα μπορούσα να απουσιάσω από το προσκλητήριο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ του Κλασσικού Αθλητισμού της χώρας. Προσθέτω, λοιπόν, τις δυνάμεις μου  στην δυναμική της εκπληκτικής ομάδας των πρωταθλητών και των διοικητικών στελεχών που πλαισιώνουν την Τασούλα Κελεσίδου (πρόεδρος) και τον Κώστα Γκατσιούδη (εκπρόσωπος ΕΟΕ).

Ανατέλλει μια καινούργια ελπιδοφόρος περίοδος, τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν σύντομα και με ιδιαίτερη στόχευση την διοργάνωση στην Θεσσαλονίκη του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος 2028. Καλόν αγώνα σε όλους.

Χαράλαμπος Ανδρεάδης»

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1955, ο Χαράλαμπος Ανδρεάδης ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό το 1971 από τον ΓΣ Ηρακλής ως αθλητής δρόμων ημιαντοχής με προπονητή τον Δημήτρη Κικιλή.

Μετά την ολοκλήρωσή των σπουδών του όμως βρέθηκε στον αγαπημένο του ΑΣ Άρη ως έφορος του τμήματος στίβου και υπηρέτησε τον χώρο από διάφορα πόστα αφήνοντας το δικό του στίγμα.

Είναι σύζυγος της Κούλας Γιαννακίδου, παλιάς πρωταθλήτριας και βαλκανιονίκη των 100μ. και του μήκους, αλλά και πρώην ΓΓΑ επί θητείας Γιάννη Ιωαννίδη.

Όσον αφορά την επαγγελματική του καριέρα, ο Χαράλαμπος Ανδρεάδης είναι:

– Οικονομολόγος, πτυχιούχος Νομικών και Οικονομικών Επιστημών (ΝΟΕ) του ΑΠΘ

– Πρώην διευθυντικό στέλεχος Εθνικής Τράπεζας

– Στέλεχος με ειδικές σπουδές marketing

– Άριστος γνώστης αγγλικής γλώσσας

Κατά την επαγγελματική του σταδιοδρομία έχει διατελέσει επίσης:

– Μέλος ΔΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ ΑΕ

– Αναλυτής επιχειρήσεων

– Μέλος ΔΣ ΣΕΓΑΣ (2 θητείες)

– Γενικός Γραμματέας ΔΣ ΤΕ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης

– Μέλος ΔΣ ΤΕ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης (2 θητείες)

– Ειδικός Γραμματέας ΔΣ Άρης

– Μέλος ΔΣ ΑΣ Άρης

– Αντιπρόεδρος ΜΕΝΤ

– Γενικός Γραμματέας Νέας Αθλητικής Κίνησης (ΝΑΚ)

– Αθλητικογράφος στα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

– Συνδικαλιστικό στέλεχος σε διάφορα εργασιακά όργανα υπαλλήλων ΕΤΕ