‘’Η Κίνηση για την Αναγέννηση  του Κλασικού Αθλητισμού’’ με αίσθημα ευθύνης, πίστη στις αρχές της και τις προγραμματικές της θέσεις καλωσορίζει την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ.

‘’Η Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού’’ ευχαριστεί τα σωματεία του  κλασικού αθλητισμού της χώρας που την ανέδειξαν σε πρωταγωνιστικό παράγοντα για τη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο χώρος του στίβου. Τα μηνύματα υποστήριξης πριν τις εκλογές και πολύ περισσότερο μετά τις εκλογές μας δίνουν τη δύναμη για να συνεχίσουμε τη προσπάθεια μας  για ένα νέο ξεκίνημα στο ελληνικό στίβο

Το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα καθορίζει και τους ρόλους στο Διοικητικό Συμβούλιο. Εμείς θα συνεισφέρουμε θετικά με τις προτάσεις μας και τις ιδέες μας, από τις τιμητικές θέσεις των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

Η συμμετοχή των 10 μελών μας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας έρχεται για να υπηρετήσει τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, την αντικειμενικότητα, την πρόοδο.

Οι δέκα σύμβουλοι της Αναγέννησης, θα είναι οι εγγυητές των συμφερόντων των  αθλητών,  των προπονητών, των  σωματείων. Θα εργαστούν με συνέπεια ,εντιμότητα και πίστη για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που συσσωρευτήκαν τα προηγούμενα χρόνια  .

Στο ρόλο αυτό μας τοποθέτησαν, με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών, οι εκπρόσωποι των σωματείων!

Η Αναγέννηση στην πρώτη της εμφάνιση στο χώρο του στίβου άγγιξε το 50 % της δύναμης των σωματείων. Μία επιτυχία που ορίζει το ρόλο μας, αλλά δεν τον περιορίζει στο Διοικητικό Συμβούλιο. Φυσικά θα ελέγχουμε καθημερινά τις αποφάσεις της πλειοψηφίας.

Παράλληλα  προσκαλούμε τη νέα πρόεδρο να στηρίξει βασικές προγραμματικές μας θέσεις, όπως τις έχουμε παρουσιάσει μέσα από τον δωδεκάλογο της Αναγέννησης .

Ευχόμαστε στη νέα πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ ,Σοφία Σακοράφα, στα μέλη του προεδρείου που η ίδια θα επιλέξει, αλλά και στο σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καλή δύναμη για τη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουν.»